top of page

Imagine Dragons anuncien el llançament del seu nou disc d’estudi "Loom"


Els fans de la música alternativa tenen motius per celebrar, ja que Imagine Dragons ha revelat emocionants detalls sobre el seu pròxim projecte musical. A través de les seves xarxes socials, la banda ha confirmat que el seu nou àlbum d'estudi, titulat "Loom", veurà la llum el proper 28 de juny.


"Loom" promet ser més que una simple col·lecció de cançons. Segons les declaracions de la pròpia banda, aquest disc representa el punt àlgid del seu viatge artístic d'autodescobriment. Amb una combinació d'exploració musical i lletres introspectives, Imagine Dragons ofereixen als oients una obra que ressonarà en les seves ànimes.


Una característica destacada d'"Loom" és el fort compromís de la banda amb la seva pròpia visió artística. A més de produir el disc ells mateixos, han col·laborat estretament amb els seus socis musicals habituals per garantir que cada nota, cada acord i cada lletra reflecteixi la seva autenticitat i creativitat.


Amb l'expectativa creixent per aquest nou llançament, els seguidors de Imagine Dragons ja estan comptant els dies fins al 28 de juny per experimentar el seu esperat àlbum "Loom". La banda ha demostrat una vegada més la seva capacitat de reinventar-se i sorprendre, i ara, els aficionats estan ansiosos per descobrir quines sorpreses musicals els espera en aquesta nova entrega.




0 comments
bottom of page