top of page

Jim presenta el seu primer senzill: 'VINE'

La talentosa Jim, triomfadora de la segona edició d'Eufòria, ha donat un pas gegant en la seva carrera musical amb el llançament del seu primer senzill titulat 'VINE'. La cançó, que porta la signatura del reconegut productor Genís Trani, promet conquerir els oïdors amb una barreja vibrant de pop electrònic.


Amb una estètica única i una personalitat atrevida, la Jim s'ha guanyat el cor d'un públic entusiasta que la segueix tant per la seva imatge com per la seva música apassionada. 'VINE' és només un tastet de la seva creativitat desbordant i del seu esperat èxit dins de la indústria musical.


La cantant està preparada per fer vibrar als seus fans amb actuacions en viu que prometen ser espectaculars. El 20 d'abril, la Jim il·luminarà l'escenari del festival Strenes a Girona, oferint una experiència única als assistents. Abans d'això, el públic de Granollers tindrà l'oportunitat d'immergir-se en el seu univers musical el dia 13 d'abril a la Nau B1.


Amb un repertori d'èxits que ja estan conquerint les llistes de reproducció, la Jim s'ha convertit en una figura destacada del panorama musical actual. Amb la seva energia contagiosa i la seva proposta innovadora de pop electrònic, no hi ha dubte que la seva ascensió a la cima de l'escena musical serà imparable.


0 comments

Comments


bottom of page