top of page

Judit Neddermann presenta el seu quart disc, 'Aire'


La cantant i compositora catalana publica "Aire".

És el seu quart àlbum i també és el primer que grava en castellà.

Un revelador viatge a Cuba, el vincle amb Alejandro Sanz -qui la va esperonar perquè provés de compondre en espanyol- i el seu interès per conquerir altres espais de creativitat, la van animar a prendre aquest nou camí d'expressió.


Les cançons d' "Aire" es van gestar a Vilassar de Mar, el poble on què Judit va néixer fa 29 anys, el lloc on va formar els seus primers grups, on va créixer abans de mudar-se a Barcelona per estudiar amb la primera promoció homologada del prestigiós Taller de Músics.

Parlem d'un disc que flueix serè, però que crida a les coses pel seu nom.

"Aire" és la bitàcola d'un viatge en el qual abunden les escales d'autoafirmació i sororitat. La subtilesa de les seves formes contrasta amb la consistència d'un discurs que sempre conjuga el femení, tant en singular com en plural.

S'hi canta a les dones en general - "Luna" -però també en particular. És el cas de "Jo et canto a tu", que la Judit va compondre pensant en la seva mare, figura clau en la seva formació musical i personal. Aquí també escoltem el piano de Meritxell, la seva germana gran, amb qui va publicar el deliciós "Present" fa tot just un any.


0 comments

Comments


bottom of page