top of page

Karol G, reconeguda com a dona de l'any per Billboard als Women In Music Awards 2024

El YouTube Theater de Hollywood Park va ser l'escenari de la glitz i la glamour en la recent gala dels Women In Music Awards 2024 de Billboard, on la destacada cantant Karol G va ser distingida amb el prestigiós premi Dona de l'Any. L'esdeveniment, que va tenir lloc el 6 de març, va ser presentat per la carismàtica Tracee Ellis Ross i va oferir una nit de celebració i reconeixement als talents femenins de la indústria musical.


Karol G, que s'ha destacat per la seva influència i contribució al món de la música, va ser aclamada al costat d'altres icòniques dones que han rebut aquest honor en el passat, com Madonna, Lady Gaga, Taylor Swift i Ariana Grande. El premi Dona de l'Any destaca la seva excepcional carrera i el seu impacte en l'empoderament femení a través de la música.


La gala va ser tot un espectacle amb actuacions impressionants de reconegudes artistes com Charli XCX, Luísa Sonza, Maren Morris i moltes altres, totes elles col·laborant per crear una nit inoblidable. Els assistents van ser testimonis d'una mostra d'unitat i fortalesa, destacant el paper essencial de les dones en la indústria musical.


Karol G va expressar la seva gratitud en el seu discurs d'acceptació, destacant l'importància de la solidaritat entre les dones i la necessitat de continuar trencant barreres en la indústria de la música. La seva última obra mestra, l'àlbum "Mañana Será Bonito", ha estat aclamat tant en les llistes de música en anglès com en espanyol, amb diverses de les seves cançons assolint el Número 1 i consolidant-la com una de les artistes més influents del moment.


El premi Dona de l'Any de Billboard és un testimoni del continuat èxit i la influència de Karol G en la música, així com el seu compromís amb l'empoderament femení. La indústria musical celebra una vegada més la diversitat i el talent excepcional de les dones, amb Karol G brillant com a estrella destacada en aquesta edició dels Women In Music Awards.



0 comments
bottom of page