top of page

La Kuu desafia l'amor no declarat amb 'NI ES NOTA'


La Kuu, una artista emergent de l'escena musical catalana, ha conquistat els cors dels seus seguidors amb el seu últim single, "NI ES NOTA". La cançó, que fusiona l'encant del reggaeton amb la suavitat del pop, ens transporta a través d'una experiència musical que explora els sentiments d'atracció i incertesa en una festa vibrant.


En "NI ES NOTA", la Kuu tesseix habilitats musicals amb lletres que captiven l'ànima.

Amb versos com:

"M’agrada tant quan em mires, em poso nerviosa si te m’apropes"

l'artista retrata de manera magistral la tensió emocional i la dansa subtil de l'atracció no expressada.


Aquesta peça musical innovadora combina la pulsació característica del reggaeton amb la dolçor inconfusible del pop, creant una experiència sonora que ressoa tant en els amants de la música contemporània com en aquells que busquen una connexió emocional profunda. "NI ES NOTA" no només és una melodia per al cos, sinó també una obra que arriba directament al cor de l'oient.


El títol de la cançó, "NI ES NOTA", serveix com a metàfora de l'intent de la Kuu d'ocultar els seus sentiments en un joc de "veure sense ser vist". A través de versos com "Sense intimitat, semblem dos estranys esperant l’hora", l'artista toca la fibra sensible de qualsevol que hagi experimentat l'atracció en un entorn festiu, però amb una certa reticència a fer el primer pas.


Amb "NI ES NOTA", la Kuu continua demostrant la seva destresa com a cantautora, oferint una finestra única a la seva habilitat per capturar emocions complexes amb una elegància inconfusible. Aquest single no només és una prometedora expressió del seu talent, sinó també una invitació a explorar les subtilitats de l'amor no declarat a través de la seva música envolvent i evocadora.

0 comments
bottom of page