top of page

“Las mujeres ya no lloran” és el nou disc de Shakira

Shakira, la icònica cantant i compositora colombiana, ha deixat els seus fans emocionats amb l'anunci del seu proper àlbum, titulat “Las mujeres ya no lloran”. Aquest nou projecte marca el seu retorn a l'escena musical després de set anys d'espera.


L'àlbum, programat per al seu llançament el 22 de març, promet una experiència única amb 16 cançons en total. Entre elles, s'inclouran vuit cançons inèdites, un remix especial i les set cançons ja conegudes que s'han llançat prèviament. Entre aquestes últimes, destaquen col·laboracions amb artistes de renom com Karol G, Rauw Alejandro, Ozuna, Manuel Turizo i Fuerza Regida.


Un dels moments més destacats d'aquest projecte és la sessió 53 de Bizarrap, on Shakira va interpretar la frase que es convertiria en el títol de l'àlbum. La col·laboració amb Bizarrap serà una pista imperdible pels fans d'ambdós artistes.


A més, per a la delícia dels col·leccionistes i amants de la música en format físic, “Las mujeres ya no lloran” es llançarà en vinil en quatre edicions diferents: diamant, safir, rubí i esmeralda. Cada edició oferirà una experiència única, des del disseny del vinil fins a contingut exclusiu pels fans.


Amb aquest nou àlbum, Shakira demostra una vegada més la seva capacitat per evolucionar musicalment i sorprendre la seva audiència. L'espera ha valgut la pena, i els fans compten els dies per submergir-se en les emocions i la diversitat musical que ofereix “Las mujeres ya no lloran”.


0 comments

Comments


bottom of page