top of page

Maluks avancen el seu nou disc amb ‘M.A.L.U.K.S’


“M.A.L.U.K.S.”, així, lletra a lletra, és el primer single del segon disc d’aquest combo femení valencià, ‘Cor i foc’, un llarg previst pel 19 de maig.


El nou treball de les reines de l’electro-tropicalisme valencià del moment compta amb vuit noves peces farcides de dancehall, ritmes llatins, rap i urban, reggae i fins techno.


Maluks, el grup, es van presentar en societat amb ‘Som i Vibrem’, el seu primer àlbum, el 2021 i d’ençà s’han convertit en les reines de l’electro-tropicalisme valencià.


Per fer boca i entrar en matèria del nou treball, que comptarà amb 8 peces produïdes per Genís Trani i Jota Terranegra, Maluks presenten un videoclip capitanejat per Héctor Pinos, Helga Ambak i Clàudia Oviedo que, sota una estètia urban i amb forta presència de coreografies i balls, reflecteix perfectament el moment de la banda i les seves ganes de canvi, empoderament, força i confiança.


El clip és una avant-sala del que podrem veure en directe, primeres presentacions confirmades a Vila-real (12/05), Muro (19/05), València (26/05) i La Patum de Berga (10/06).


0 comments

Comments


bottom of page