top of page

Mama Dousha presenta el videoclip de "Segur que m’equivoco"

El talentós cantant barceloní Mama Dousha, conegut per l'èxit de la seva anterior peça "Rikiti", revela una nova faceta de la seva música amb el llançament del senzill "Segur que m’equivoco". Aquesta cançó és el primer tastet del seu imminent EP homònim, que promet captivar els oients amb la seva fusió de ritmes ètnics i mestissos.


Amb la destacada col·laboració del reconegut músic i cantant Joan Garriga, Mama Dousha explora les profunditats del concepte espiritual de l'amor romàntic en aquesta peça única. Els aficionats podran gaudir de la combinació de la seva veu distintiva amb els tocs màgics de la guitarra espanyola, creant així una experiència musical envoltada de poesia i emocions.


Després de l'èxit rotund de "Rikiti", que ha dominat les llistes de reproducció de les ràdios catalanes, Mama Dousha està preparat per conquistar novament l'escena musical amb el seu primer EP "Segur que m’equivoco". Aquesta obra consta de quatre peces que destaquen pel ritme personal que combina la música electrònica i el pop urbà, amb una presència constant de la guitarra espanyola.


Les lletres íntimes i plenes de sensibilitat de Mama Dousha han guanyat el cor del públic, consolidant-lo com un dels talents emergents més prometedors de la indústria musical catalana. Amb el llançament imminent del segon EP i la segona part del disc, els seguidors poden esperar més descobriments musicals al llarg d'aquest any.


A més dels èxits musicals, Mama Dousha ja està cridat a ser part d'importants festivals com el Share Festival de Barcelona, l’Strenes de Girona, el Cabró Rock i el Calafell Beach Festival, consolidant així la seva presència en l'escenari nacional i garantint una agenda plena d'actuacions inoblidables per als seus fans.0 comments
bottom of page