top of page

Mama Dousha publica el seu nou EP "Only Hits"

El talentós músic i cantant barceloní Bruno de Fabriziis, conegut artísticament com Mama Dousha, ha llançat avui el seu esperat nou EP titulat "Only Hits". Aquest treball confirma a Mama Dousha com un dels artistes amb més projecció i talent de la nova generació musical.


Produït pel reconegut Scotty DK, "Only Hits" inclou sis cançons que destil·len vitalitat i consoliden la captivadora sonoritat que caracteritza a Mama Dousha. En aquest nou EP, l'artista demostra una vegada més la seva capacitat per fusionar diferents gèneres musicals amb estil propi. La seva música combina elements d'electrònica, cançó d'autor i pop urbà, amb una omnipresència destacada de la guitarra espanyola, creant així experiències sonores úniques i inoblidables.


Les lletres de les cançons són delicades i plenes de sensibilitat, evocant moments vitals i emotius que connecten profundament amb l'oient. Aquest component líric, juntament amb les innovadores fusions sonores, fan de "Only Hits" un EP que no deixa indiferent a ningú.


A més, aquest nou treball compta amb col·laboracions molt especials. Entre elles, destaca la participació del Dj Panko, membre fundador de la formació Ojos de Brujo, la cantant Suu i la Banda Municipal de Música de Tortosa. Aquestes col·laboracions aporten un valor afegit a un EP que ja de per si promet ser un èxit.0 comments

Comentarii


bottom of page