top of page

Maria Fort ens presenta ‘Ara et prometo’


Maria Fort estrena el seu nou single “Ara et prometo”. Amb una formació musical diversa que inclou la música clàssica, corals i influències contemporànies, Maria Fort es va donar a conèixer guanyant el concurs de versions “Covers” de Ràdio Flaixbac el 2020. Aquest èxit la va inspirar a escriure les seves pròpies cançons i explorar una gamma eclèctica d’influències musicals.


Després d’estar un temps experimentant amb el món de la producció, l’artista es reuneix amb Joel Llauradó, productor i beatmaker, per construir una producció enèrgica, fosca i ballable que ens transporta, tant amb la lletra com amb la música, en un espai nocturn.


La lletra narra l’intens retrobament entre dues persones en un club nocturn, on, després de dubtes i obstacles, deixen enrere totes les pors que els havien frenat, posant èmfasi en l’adrenalina de l’enamorament.


L’equip que acompanya a la Maria Fort en aquest projecte són el Joel Llauradó en la producció i mescla, Javi Vacuum en la masterització, Mikel Llobera en el disseny de la portada i Max Gener en la direcció artística.


“Ara et prometo” és el primer avançament del seu nou projecte, i anirem descobrint novetats en les pròximes setmanes.0 comments

Comments


bottom of page