top of page

Martigo enlluerna amb el nou single "Quina vaina!"

Martigo ha llançat recentment el seu nou single “Quina vaina!”, una col·laboració amb Dani6ix i IZZKID que promet convertir-se en l'himne de l'estiu. Amb una combinació d'essències estiuenques, bones vibracions i diversió desenfadada, aquesta peça es configura com la banda sonora ideal per a la temporada estival.


"Quina vaina!" és una exploració dels sentiments inesperats que es desperten quan algú ens agrada més del que havíem previst. La cançó reflecteix aquest dilema emocional amb una lletra enginyosa i enganxosa, on es planteja si és millor expressar els sentiments o mantenir l'amistat intacta per no arriscar-la.


El videoclip que acompanya el single capta a la perfecció l'esperit de la cançó. Rodat en un gorg paradisíac i recòndit de l’interior català, aquest escenari idíl·lic i de difícil accés es converteix en el teló de fons d'un dia ple de jocs, rialles i senyals d’amor. Les imatges transmeten la pura essència de la joventut i la llibertat, complementant de manera brillant la lletra i la melodia.


Amb aquest llançament, Martigo no només promet aixecar els ànims i enriquir les llistes de reproducció d'estiu, sinó que també reafirma el seu talent per crear hits que ressonen amb un públic jove i dinàmic. “Quina vaina!” és, sens dubte, una mostra del seu potencial i una nova joia en la seva discografia.0 comments

Comments


bottom of page