top of page

Molt aviat arriba el debut de Guillem Gisbert


El dia 1 de març marca un moment històric per als fans de Guillem Gisbert, el carismàtic cantant de la banda catalana Manel. Amb gran expectació, l'artista llançarà el seu àlbum en solitari titulat "Balla la masurca!".


Després de sorprendre amb les primeres peces "Les dues torres" i "Waltzing Matilda", Gisbert ha revelat dues noves cançons per mantenir l'anticipació encesa. "Cantiga de Montse" destaca per la seva atmosfera pop i l'ús creatiu de sintetitzadors, mentre que "Hauries hagut de venir" ens introdueix en un so més urbà, en col·laboració amb Jake Aron, reconegut col·laborador dels Manel.


El disc promet una experiència musical única, amb Gisbert explorant noves fronteres sonores i mostrant la seva versatilitat artística. La diversitat musical que ofereix aquest àlbum captura l'essència única del cantant, oferint als oients una paleta de emocions i estils.


La gran revelació de "Balla la masurca!" es farà oficial en una presentació exclusiva que tindrà lloc el 3 de maig a l'Apolo, una cita que ha generat una demanda tan gran que les entrades es van exhaurir fa mesos. Afortunadament, Gisbert no es quedarà només a Barcelona; també oferirà concerts en diversos festivals, incloent Strenes, Portalblau i Porta Ferrada.


Amb la seva transició a una carrera en solitari, Guillem Gisbert ha demostrat que la seva creativitat i talent continuen evolucionant, i els seus seguidors poden esperar un espectacle musical inoblidable en cada una de les seves actuacions. Amb el seu característic estil melòdic, Gisbert promet portar als oients en un viatge musical inigualable a través de "Balla la masurca!".0 comments
bottom of page