top of page

Núria López i Pedro Da Costa desvetllen els detalls profunds de la seva amistat a 'Sempre ets aquí'"


Avui tenim una exclusiva sobre el nou single "Sempre ets aquí", un duet fascinant que ofereix una mirada autèntica a l'amistat a través de la música pop. Núria López i Pedro Da Costa, coneguts pel seu vincle fort com a membres d'Eufòria, han decidit compartir una part especial de la seva vida mitjançant aquesta nova peça musical.


La cançó, que es destaca per la seva producció moderna i influències del pop americà i espanyol, busca centrar-se en la veu i la història més que en la complexitat instrumental. El seu objectiu principal és oferir una experiència autèntica i emotiva als oients.


"Sempre ets aquí" no només ofereix una experiència musical, sinó que també ens submergeix en una narrativa basada en una experiència real de Núria López amb una amiga. La lletra de la cançó és una conversa honesta entre dues persones que es reconcilien després d'una discussió, explorant temes de perdó i aprenentatge en les relacions d'amistat.


Núria López i Pedro Da Costa, que van forjar una amistat durant el seu temps a Eufòria, han decidit compartir aquesta experiència única amb els seus fans. La cançó va ser composta per Núria López amb la col·laboració de Roger Argemí i va ser produïda per Uri Plana i Roger Argemí.


A través de "Sempre ets aquí", aquests dos artistes no només ofereixen una peça musical impressionant, sinó que també conviden els seus fans a reflexionar sobre les complexitats de les relacions d'amistat i la importància de la sinceritat i la comprensió en aquest viatge. És una oportunitat única per connectar amb l'autenticitat de Núria López i Pedro Da Costa, i explorar la seva amistat que va més enllà de l'escenari.0 comments
bottom of page