top of page

Oques Grasses anuncia el seu nou àlbum 'Fruit del Deliri' i una gira pel 2024

Després de tres anys des de l'impactant "A tope amb la vida", Oques Grasses està preparat per captivar de nou els cors del seu públic amb el seu darrer àlbum "Fruit del Deliri". Amb més de 70 milions de reproduccions a les seves espatlles i una gira memorable que va culminar al Palau Sant Jordi fa poc més d'un any, el grup osonenc està a punt de tornar amb un material que promet ser el més personal i íntim fins a la data.


El líder de la banda, Josep Montero, ha estat immers en un procés de creació intensa, donant a llum onze noves cançons que prometen ser un punt d'inflexió en la seva carrera. "Fruit del Deliri" és descrit com un viatge des del deliri més terrenal fins al més somiat, portant els oients a una experiència musical profunda i emocionant.


Aquest nou àlbum compta amb esperades col·laboracions de Figa Flawas, Julieta i Al·lèrgiques al Pol·len, que segurament aportaran una nova dimensió a l'univers sonor d'Oques Grasses.


Amb una base de fans que ha crescut exponencialment al llarg dels anys, Oques Grasses ha trencat esquemes i establert nous estàndards en la música catalana. Amb més de 300 milions de streamings acumulats en els seus cinc discos, el grup ha aconseguit diversos reconeixements, incloent-hi Discs d'Or i Discs de Platí per èxits com "In The Night", "La gent que estimo", "Sta guai", "Serem ocells" i "Elefants".


Per als seguidors incondicionals, la banda ha anunciat una gira que abraça diverses ciutats i festivals arreu de l'estat. La gira començarà el 20 d'abril al Cruïlla DO Terra Alta a Batea i passarà per llegendàries localitzacions com el Strenes a Girona, el Calafell Beach Festival, el Canet Rock i molts altres.


Amb la seva energètica presència escènica i les seves lletra que arriben directament al cor, Oques Grasses promet una experiència musical inoblidable a tots els qui tinguin el privilegi de veure'ls en directe durant la seva gira del 2024.



0 comments
bottom of page