top of page

Possible ciberatac a Ticketmaster

Un possible ciberatac a Ticketmaster ha sorgit a la llum, amb pirates informàtics afirmant haver sostret les dades personals de més de 560 milions d’usuaris a nivell mundial.


Segons fonts fiables, les dades filtrades inclouen noms, adreces, telèfons, correus electrònics, i fins i tot dades parcials de targetes de crèdit i historials de compres. Es calcula que tota aquesta informació ocupa uns impressionants 1,3 terabytes i, sorprenentment, sembla que es troba a la venda en un fòrum especialitzat de la web fosca. S’estima que els possibles guanys d’aquesta venjança podrien ascendir fins als 500.000 dòlars.


Malgrat les afirmacions dels pirates, ni Ticketmaster ni les autoritats han confirmat oficialment l’atac o la veracitat de les dades filtrades. Actualment, la plataforma i les forces de seguretat estan duent a terme una investigació exhaustiva per esbrinar l’abast exacte de l’incident i prendre les mesures necessàries per protegir la informació dels usuaris.


Ticketmaster, coneguda per gestionar la venda d’entrades per a concerts d’estrelles internacionals, festivals de música i altres esdeveniments culturals, ha estat posada sota el focus de l’atenció en aquesta situació crítica de seguretat cibernètica.

0 comments

Comentários


bottom of page