top of page

Primer àlbum de Jost Jou

Carla Jou, més coneguda pel seu nom artístic Jost Jou, està a punt d'encendre els escenaris amb el llançament del seu primer àlbum titulat "MFQM" - Més Forta Que Mai. El disc ve carregat d'una combinació eclèctica de pop, música disco i elements de música urbana, prometent oferir una experiència auditiva inoblidable.


Cada cançó de l'àlbum està impregnada d'un to personal profund, reflectint les experiències viscudes per la cantant des de la seva adolescència fins al moment present. Així, el títol del disc, "Més Forta Que Mai", no només fa referència al coratge i la resiliència de Jost Jou, sinó també a una fita important: la primera cançó que va escriure als dinou anys, una oda a la superació de la pèrdua i al suport incondicional de l'amistat.


Malgrat la decisió de no produir videoclips per a cap de les cançons, cada pista de l'àlbum estarà acompanyada d'un videolyric, creat amb cura per capturar l'essència i el missatge de cada tema a través d'elements visuals impactants.


L'any passat, l'artista va oferir una visió de la seva direcció musical amb els èxits "Un altre petó", "Tota l'estona" i "Valenta", que van anticipar l'esperat llançament de "MFQM".


El debut en directe d'aquest treball excepcional tindrà lloc al prestigiós Festival Strenes el proper 20 d'abril, a l'Estació Espai Jove de Girona. Serà una oportunitat única per experimentar en primera persona la màgia de Jost Jou sobre l'escenari, interpretant les noves cançons que han captivat l'atenció del públic i els crítics musicals. No us perdeu aquesta cita inoblidable amb una de les veus més prometedores del panorama musical actual.



0 comments
bottom of page