top of page

Rihanna torna a rodar a Versalles


La icònica cantant Rihanna ha escollit ressuscitar els seus admiradors amb una entrada triomfal al món de la música, seleccionant el prestigiós Palau de Versalles com a escenari per al seu esperat retorn. Després de la seva última obra mestra, "Anti", llançada el 2016, els fans de la diva de Barbados han estat fent memòria pacientment, i ara l'expectació ha arribat al seu punt àlgid amb aquest anunci.


El Palau de Versalles, conegut per la seva opulència arquitectònica i la seva riquesa cultural, servirà com a teló de fons perfecte per a la nova producció musical de Rihanna. Amb una història que abasta segles, aquest escenari històric promet afegir una dimensió de grandiositat a la música de la superestrella, encara envoltada de misteri.


Les especulacions sobre el contingut del seu proper àlbum s'han vist alimentades pel seu marit, el famós rapero A$AP Rocky, que recentment va revelar que Rihanna està treballant en nou material. Aquesta declaració ha encès encara més la flama de l'anticipació, deixant els fans amb un rumb de preguntes sense resposta sobre què poden esperar de la nova música de la cantant.


No és la primera vegada que Rihanna fa una incursió a aquest escenari excepcional. L'any 2015, la diva va enregistrar una col·laboració exclusiva amb Dior, mostrant una vegada més la seva afinació per triar ubicacions que combinen la seva presència amb la grandesa de l'entorn.


Amb aquest anunci, els aficionats de Rihanna estan ja comptant els dies fins al moment en què la seva nova producció musical vegi la llum. Fins llavors, el misteri i l'anticipació continuen creixent, i tots els ulls estan posats en aquesta nova etapa musical que promet ser tan espectacular com el Palau de Versalles mateix.0 comments

Comments


bottom of page