top of page

Roba Estesa estrena ‘DESAKATANT’

En el cor del panorama musical català, el col·lectiu Roba Estesa emergeix com una força viva que va més enllà de la música, abraçant la col·lectivitat, el compromís i una rica història. Originàries del Camp de Tarragona i actualment residents a Barcelona, aquest grup ha estat durant deu anys un referent indiscutible en l'àmbit del feminisme i el col·lectiu LGBTIQA+. Amb les seves lletres, han il·luminat el camí per a moltes joves que es descobreixen a elles mateixes a través de la música i la consciència social que transmeten.


El quart disc de Roba Estesa, anomenat "DESAKATANT", representa un pas audaç en la seva carrera musical. A través d'aquest àlbum, el grup aborda les diverses realitats de la comunitat LGTBIQA+, des de la fúria fins a la resiliència, celebrant la marginalitat que sovint pateixen. Amb una actitud empoderada, les seves lletres es converteixen en un desafiament a la norma, creant una experiència musical única. La producció pop-rock electrònic neotradicional de l'àlbum ha estat creada en col·laboració amb el productor Kquimi Sagia a l'estudi BSO de Barcelona.


El quart avançament de l'àlbum, titulat "DESAKATANT", ve acompanyat d'un impactant videoclip protagonitzat pel dimoni, reflectint la temàtica present a la portada. Tradició, pecat i temptació es barregen amb una estètica que serveix com a escletxa rupturista entre l'art i la cultura.


Amb aquest nou material, que segueix els passos d'avançaments com "El <3 a 1k", "Stikinlova" i "LNTMNT", Roba Estesa promet no deixar indiferent cap oient. Amb la seva autenticitat, actitud rebel i missatge compromès, "DESAKATANT" es presenta com una experiència musical única que no només ressonarà als marges de la societat, sinó que també desafiarà les convencions i deixarà una empremta imborrable en el panorama musical català i més enllà.0 comments
bottom of page