top of page

Sant Jordi al costat de Maluks i Atretz

Updated: Jun 11, 2021


Adolescència segueix en la línia d'entrevistar i entrevistar sense parar. El divendres 23 d'abril és una data assenyalada al calendari dels catalans i catalanes. Enguany celebrem una diada de Sant Jordi atípica com sempre hem viscut aquesta festivitat.


És per aquesta raó que volem contribuir a l'agenda cultural actual amb un programa ple de música, cultura i entreteniment pels nostres oients.


Per una part a les 18:00h de la tarda entrevistarem Maluks, que neixen el 2019 de la fusió de les arrels mediterrànies amb ritmes caribenys i tropicals, i de la seva posada al dia gràcies a una producció musical purament electrònica i ballable. Després d'un reguitzell de singles i clips a les xarxes, amb menys de dos anys de vida, han omplert sales per tot el País Valencià i part de Catalunya i han tocat a festivals com Feslloc, Festivern o el Viña Rock


Seguidament, a les 18:30h, nascuts entre Terrassa i Matadepera sorgeixen Atretz.

El seu primer single que van llançar el gener d'aquest any, van provar de jugar amb sons nous, i el seu segon single és més acústic i més ballable. Segurament s'apropa més a la música catalana que estem acostumats a sentir actualment, però en tot moment s'ha buscat mantenir la puresa i senzillesa del tema en si. Es tracta d'una cançó molt fresca i fàcil d'entendre, que busca que els qui ho escoltin s'animin a deixar de banda tots els problemes i preocupacions per un instant.


Tots ells, el divendres 23 d'abril a Radio Star Terrassa. En directe a través del 100.5FM o en directe a https://bit.ly/directeadolescencia

0 comments
bottom of page