top of page

Sara Roy parla de la frenètica vida urbana a "ALTA VELOCITAT"

Sigui a Barcelona, Madrid o en qualsevol altre racó del món, l'artista Sara Roy sempre ha percebut els viatges en metro o tren com una metàfora de la vida en moviment constant. Amb la seva última creació, "ALTA VELOCITAT", Sara Roy converteix aquest pensament en una melodia vibrant i un ritme contagiant.


En "ALTA VELOCITAT", Sara Roy reflexiona sobre els alts i baixos de la vida, capturant les emocions i els moments que es poden experimentar en un viatge en tren: des de trobar cares desconegudes que es converteixen en amics, fins a perdre's o baixar a la parada equivocada. La cançó és un recordatori que, així com en el trajecte en tren, sempre hi ha oportunitats per corregir el curs de les coses i seguir endavant.


Amb la col·laboració de Sr. Chen i Àlex Pérez, "ALTA VELOCITAT" va prendre forma en un estudi a Madrid, on la creativitat va fluir lliurement. La producció de Genís Trani ha donat el toc final a aquest senzill, assegurant que capturi l'essència de l'electropop amb una intensitat renovada.

La cançó es caracteritza per una fusió de sons pop-electrònics amb una presència destacada de la bateria i un tempo accelerat que transmet una sensació d'impuls i dinamisme. Els sintetitzadors i les guitarres distorsionades s'uneixen en una harmonia frenètica que captiva immediatament l'audiència.


Acompanyant el llançament de "ALTA VELOCITAT", Sara Roy ha creat un videolyric captivador, on es mostra gaudint de la cançó en l'ambient propi d'una estació de tren. La seva desacomplexada actuació reflecteix la passió i l'energia que defineixen la seva música.

"ALTA VELOCITAT" és només un avantatge del que està per arribar. Sara Roy ja està treballant en el seu proper àlbum, que es preveu que veurà la llum abans de finalitzar l'any. Amb aquest nou senzill, l'artista continua fent camí cap a la seva consagració com a una de les veus més rellevants de l'escena musical actual.



0 comments
bottom of page