top of page

Scorpio i Lluc junts a ‘Caigut del cel’


Scorpio i el Lluc, dos noms que ressonen fort en el panorama musical emergent, han decidit unir forces per presentar-nos una obra mestra musical: 'CAIGUT DEL CEL'. Aquest afrobeat, carregat de vibracions positives, promet reavivar la flama de l'amor en qualsevol cor després d'un cop dur.


Amb només sentir les primeres notes d'aquesta cançó, és impossible no deixar-se seduir per la seva energia contagiosa i el missatge esperançador que transmet. 'CAIGUT DEL CEL' no és només una melodia, és una invitació a recuperar la fe en l'amor després de haver passat per moments de decepció i desil·lusió.


Scorpio, que ja ha brillat en escenaris com l'Acampada Jove, l’Strenes Urbana i el Winter Festival a la Sala Razzmatazz, continua sorprenent-nos amb la seva versatilitat i talent innats. L'arribada de 'CAIGUT DEL CEL' en aquest inici de 2024 promet ser el punt àlgid que ens farà ballar sense parar i ens recordarà que sempre hi ha raons per enamorar-nos de nou.


Amb una primera gira espectacular ja a les seves esquenes, Scorpio no ha decebut i ens ofereix aquesta joia musical que ens farà vibrar al ritme dels afros. Prepareu-vos per deixar-vos endur per la màgia de 'CAIGUT DEL CEL' i donar la benvinguda a la primavera amb una explosió de ritmes i emocions.0 comments

Comments


bottom of page