top of page

Scorpio i Scotty DK junts a ‘XAO XAO’

La cantant i ex-concursant d'Eufòria, Scorpio, inicia l'any 2024 amb una explosió musical amb el llançament del seu últim senzill, 'XAO XAO'. Després de l'èxit del seu àlbum debut "Antares", que ha acumulat gairebé un milió de reproduccions, Scorpio no ha parat de sorprendre els seus fans amb la seva evolució artística.


El nou senzill, produït per Scotty DK, arriba després de l'èxit de 'M'ENXIXO', i promet transportar els oients a una festa vibrant plena de melodies pop amb un toc contemporani. 'XAO XAO' captura l'essència de les melodíes pop del 2010, fusionant l'electrònica i el house amb un toc urbà i de funk brasiler. La cançó és una clara declaració d'empoderament, prenent inspiració d'èxits com 'Tik Tok' de Kesha i 'We found love' de Rihanna.


La narrativa de 'XAO XAO' ens transporta a una festa animada, on Scorpio i les seves amigues es converteixen en les reines de la nit, alliberant-se del passat i enviant un clar missatge de 'XAO XAO' a aquells que no mereixen ser part de la seva història. Amb aquesta nova peça, Scorpio continua demostrant la seva versatilitat i la seva capacitat per mantenir-se a l'avantguarda de les tendències musicals.


Després d'haver conquerit escenaris com l'Acampada Jove, l'Strenes Urbana i el Winter Festival a la Sala Razzmatazz amb el seu àlbum debut, Scorpio promet mantenir-se com una figura destacada en la escena musical del 2024. Amb 'XAO XAO', la cantant promet portar a la seva audiència una experiència única i envoltadora que segurament es convertirà en un altre èxit per a la seva carrera. No deixis de posar-te les teves millors ganes de ballar i submergir-te en l'univers vibrant de Scorpio amb aquest nou senzill que promet conquerir les llistes de èxits.


0 comments

Comments


bottom of page