top of page

Segon Oscar per Billie Eilish amb "What Was I Made For?"


En una nit plena d'emocions i reconeixements, els germans Billie Eilish i Finneas van capturar els cors dels cinèfils amb la seva magnífica col·laboració en la banda sonora de "Barbie". La parella de talents va alçar-se amb el prestigiós premi Oscar a la millor cançó per la seva hipnòtica peça "What Was I Made For?".


Per Billie Eilish, això marca el seu segon triomf als Oscars, consolidant encara més la seva posició com una de les artistes més influents de la seva generació. Anteriorment, va ser aclamada per la seva interpretació del tema principal de la pel·lícula de James Bond, 'No Time to Die'.


Malgrat les expectatives d'una nit repleta de reconeixements per a "Barbie", la pel·lícula es va haver de conformar amb aquest sol premi. Tot i això, l'impacte de la seva col·laboració musical va ser inqüestionable i va fer un imprinting indeleble a l'ànima dels espectadors.


La gala no va ser només sobre "Barbie", ja que "Oppenheimer" es va alçar com la gran protagonista de la nit, acumulant un total de 7 premis, inclosos millor pel·lícula i millor director, atorgat a Christopher Nolan.


Altres films com "Poor Things" van capturar l'atenció amb 4 guardons, mentre que "The Zone of Interest" n'ha obtingut 2, tots ells contribuint a la riquesa i diversitat de la indústria cinematogràfica.


Tot i l'esperança i l'expectació, els nominats catalans no van aconseguir fer-se amb cap premi, però la seva contribució a la cultura cinematogràfica no passarà desapercebuda.


Els Oscars del 2024 han estat una festa per recordar, amb un reconeixement a la diversitat, la creativitat i el talent que defineixen la indústria del cinema.


Us deixem alguns moments destacats de la gala:



bottom of page