top of page

Socunbohemio presenta l’EP “Cotxe casa gos tu i jo”


El panorama musical es revoluciona amb l'esperat llançament del nou EP de Socunbohemio, "Cotxe Casa Gos Tu i Jo". El talentós músic, conegut per captivar les oïdes amb la seva originalitat i profunditat lírica, ens submergeix ara en una experiència única que transcendeix les barreres de la música convencional.


Una experiència emocional inigualable

Més que un simple recull de cançons, "Cotxe Casa Gos Tu i Jo" és una odissea emocional que ens transporta a través del temps, l’amor i les intricades de l’ànima humana. Socunbohemio presenta aquest EP com una declaració d'intencions, un joc captivador que barreja amb habilitat la proposta cínica amb moments d'innocència. Cada cançó és una pinzellada en un quadre impressionista, creant una obra d’art sonora que reflecteix les complexitats de la vida.


Explorant l'ànima amb cada lletra

Socunbohemio comparteix amb valentia el seu món íntim, explorant temes com el temps, l’amor, les pors, els desitjos, les amistats perdudes i retrobades, les esperances futures i les esgarrades. Cada lletra és una finestra oberta a la seva ànima, creant una connexió genuïna amb l’oient.


Evolució sonora i influències inspiradores

La sonoritat de "Cotxe Casa Gos Tu i Jo" revela una evolució notable en l'estil de Socunbohemio. Amb una combinació audaç de sintetitzadors, caixes de ritmes, veus filtrades i distorsions, l'EP emana una energia consolidada i contundent. Les cinc cançons s'estructuren amb precisió, oferint una experiència completa que capta l'atenció de l'oient des del primer acord fins al darrer. Les influències de grans noms de la música indie i alternativa, com Strokes, Clientelle, Mac DeMarco i Sufjan Stevens, es destaquen inevitablement, fusionades amb maestratge per crear una obra única que deixa empremta.


Una invitació a la reflexió i la connexió emocional

"Cotxe Casa Gos Tu i Jo" és més que música; és una invitació a explorar les capes de significat que es troben darrere de cada melodia. Socunbohemio no només et convida a ballar, sinó també a reflexionar i connectar amb les teves pròpies emocions. Aquest EP no és simplement una producció musical; és una expressió artística que ressona amb autenticitat i originalitat.


Concert de presentació: Una Cita Ineludible

Per a aquells que volen viure aquesta experiència en directe, el concert de presentació de "Cotxe Casa Gos Tu i Jo" tindrà lloc el 22 de febrer a la sala 2 de l’Apolo, com a part del prestigiós festival Mil·lenni de Barcelona. Una oportunitat única per ser partícip d'una nit que promet emocions, reflexió i, sobretot, música excepcional. No us perdeu aquesta oportunitat de ser testimoni d'un nou capítol en la carrera de Socunbohemio.0 comments

Kommentare


bottom of page