top of page

The Kid LAROI estrena remix de ‘Without You’ amb Miley Cyrus


The Kid LAROI i Miley Cyrus s'han convertit en millors amics. Així ho han demostrat i confessat a les seves xarxes socials, on a més ens han delectat amb una gran quantitat i varietat de continguts.


La seva unió es deu al remix de "Without You", l'èxit del jove artista que ha conquistat a Cyrus i que parla d'una relació d'amor-odi. És per això que ha decidit unir-se a aquesta nova versió a la qual ella aporta el seu toc més personal. Un toc protagonitzat per la seva veu esquinçada i el seu estil més rocker.


Però un altre dels elements que més crida l'atenció d'aquest llançament és el seu videoclip. Segons ha pogut revelar Miley, el seu enregistrament es va dur a terme de forma improvisada durant la nit d'un dia aleatori de la setmana.

"Vaig contactar amb el nen a les 12 de la nit i em va dir 'Seré allà en una hora' i va estar. Això és el que vam fer",

Les escenes estan protagonitzades per tots dos artistes, que es deixen portar pel tema en diversos escenaris. Un bolet gegant, un camió i un arbre il·luminat són alguns dels elements que no han faltat i que han acompanyat a Miley i a The Kid LAROI. Sens dubte, treuen el seu costat més místic.


El remix ha vist la llum aquest 30 d'abril i, en qüestió de segons, ha conquistat a tots els seus fans.

La veritat és que ja van avisar fa uns dies. Va ser la mateixa Miley la que va compartir un TikTok besant a King Moxu, conegut usuari d'aquesta plataforma, mentre sonava el tema original del seu company d'èxit. Això sí, ja al març, el raper australià va compartir una imatge al costat de la jove en l'estudi.

0 comments

Comments


bottom of page