top of page

The Killers en concert a Barcelona



La famosa promotora de concerts, Live Nation, ha anunciat una gran sorpresa per als amants de la música a Catalunya. Els aclamats The Killers posaran en marxa la seva gira mundial amb un espectacle molt especial que tindrà lloc el proper 10 d’abril a la Sala Razzmatazz, a Barcelona.


Les entrades per a aquest esdeveniment únic ja estan disponibles des de fa un dia, amb una demanda impressionant per part dels fans que no volen perdre's l'oportunitat de veure la banda en directe en aquesta actuació que servirà com a tret de sortida d'una gira que els portarà a ser caps de cartell en diversos festivals al voltant del món.


Si encara no has aconseguit les teves entrades, no esperis més! Les entrades es poden adquirir a través de Ticketmaster i LiveNation. Aquells que no es vulguin perdre l'oportunitat de garantir el seu lloc en aquest esdeveniment èpic, tindran l'oportunitat de comprar entrades en una prevenda exclusiva a LiveNation.es, que va tenir lloc abans de la venda general.


Amb un preu de 85 euros, més les despeses de gestió, els fans han reaccionat amb entusiasme, assegurant-se de no perdre's aquesta oportunitat única d'assistir a una de les actuacions més esperades de l'any. Aconsegueix les teves entrades abans que sigui massa tard!

0 comments
bottom of page