top of page

Torna la P.A.W.N. GANG amb ‘CHiKAGO’

P.A.W.N. GANG està de tornada i ho fa amb una explosió de ritme i energia en el seu últim senzill titulat ‘CHiKAGO’. Després de l’èxit arrollador de la seva última mixtape “Respawn” el 2022, el grup ha consolidat la seva posició com una de les figures més influents en l’escena musical urbana catalana.


‘CHiKAGO’ és més que una simple cançó; és un retorn a les arrels i una celebració de la influència musical que va arribar de la ciutat del vent fa dècades. Inspirat en el flow drill de Chicago dels anys 2011-2015, el senzill captura l’essència d’una època d’innovació i creativitat en el món de la música urbana. Aquesta influència, que va ser traslladada a Catalunya fa anys, ara retorna amb una nova força i vitalitat.


Des de la seva fundació l’any 2011, P.A.W.N. GANG ha estat a l’avantguarda de l’escena musical urbana catalana, actuant com una font d’inspiració per a una generació d’artistes i grups emergents. El seu estil únic i la seva capacitat per desafiar els límits musicals els ha guanyat el reconeixement i l’admiració tant del públic com dels crítics.


Amb ‘CHiKAGO’, P.A.W.N. GANG no només demostra la seva capacitat de reinventar-se constantment, sinó també la seva influència duradora en la cultura musical de Catalunya. El senzill promet transportar els oients a un viatge emocionant i vibrant a través dels sons característics del grup, tot recordant-los per què són considerats una de les figures més importants en l’escena musical actual.


No dubteu en escoltar ‘CHiKAGO’ i unir-vos a P.A.W.N. GANG en aquest emocionant capítol de la seva història musical.

0 comments

Comments


bottom of page