top of page

Triomf del duet mataroní The Tyets en els Premis Enderrock 2024


Dijous 14 de març, l'Auditori de Girona es va convertir en l'escenari perfecte per a la celebració dels XXVI Premis Enderrock, un esdeveniment que ha destacat pel seu recolzament a la diversitat i qualitat del panorama musical català. En aquesta edició, el duet mataroní The Tyets ha esdevingut el gran guanyador de la nit, enduent-se a casa quatre guardons significatius.


The Tyets, qui s'ha convertit en un fenomen musical en ascens, va brillar en diverses categories, consolidant la seva presència com a referència en la música urbana catalana. El públic els ha premiat com a millor artista de l'any, reconeixent la seva influència i talent excepcional. A més, el seu aclamat àlbum "Èpic solete", produït per Luup Records, ha estat distingit com el millor disc de música urbana. La cançó "Coti x coti", una fusió única de sardanes i reggaeton, s'ha alçat com la millor cançó de l'any, demostrant la seva capacitat per captivar i innovar en l'escena musical.


A banda del reconeixement del públic, The Tyets també ha estat aclamat per la crítica especialitzada, que els ha atorgat el premi a millor artista de l'any. Això no és només un testimoni del seu talent, sinó també del seu impacte profund en el món de la música catalana.

Però The Tyets no ha estat l'únic nom a destacar en aquesta gala memorable. Altres artistes han rebut reconeixements significatius, com ara Sílvia Pérez Cruz, guardonada amb dos premis per al seu extraordinari àlbum "Toda la vida, un día", o la talentosa Irma Farelo, coneguda com a Mushkaa, que ha estat premiada com a millor artista revelació pel públic i pel millor disc de música urbana segons la crítica per "Tas loko mixtape".


A més, la cerimònia va incloure homenatges especials a figures influents de la música catalana. Sisa va ser guardonat amb el Premi Enderrock d'Honor, mentre que Pascal Comelade va rebre el Premi a la Trajectòria, reconeixent les seves contribucions al món de la música al llarg de cinc dècades.


Els Premis Enderrock del 2024 van ser més que una simple celebració de l'excel·lència musical. Van representar un tribut a la diversitat, la innovació i el talent que defineixen la riquesa de la música catalana en tots els seus aspectes.

0 comments
bottom of page