top of page

Triquell ens presenta "FOMO", el seu nou EP

Triquell és sinònim de risc, valentia i espectacularitat, un artista que no fa res a mitges. Descobert pel gran públic en un dels talents shows més icònics de la televisió catalana, ha après a desmarcar-se'n i crear una marca pròpia, única i diferent a tot el que existia prèviament. En el seu univers, la producció, la composició i les lletres es fusionen per transportar-nos a un món sorprenent i intens, on la seva música es converteix en una experiència única.


FOMO, l'EP més esperat d'en Triquell, és una obra mestra amb sis cançons coproduïdes en col·laboració amb talentosos productors com Andy Wheels, Wise Mike, Vernat i Scotty DK. Aquest treball transcendeix la fórmula pop convencional, experimentant amb sintetitzadors, formes i textures ambientals, així com amb percussions electròniques. Cada cançó, tot i pertànyer a un pretext diferent, s'emmarca en el concepte de "fear of missing out" (por a perdre's), una de les pors més esteses de la nova vida marcada per les xarxes socials.


L'EP serà presentat en un espectacle únic anomenat "XRSTAGE" a l'Ideal de Barcelona els dies 17, 18, 19 i 20 de gener. Aquesta presentació ofereix un diàleg fascinant entre l'art digital i les disciplines artístiques, amb un focus destacat en l'obra en sí mateixa, i no només en l'artista. L'espectador serà immers en un espai impressionant amb més de 1000m2 de pantalla, visuals únics i aforament reduït, tot concebut per transmetre l'essència de l'obra de Triquell.


Les cançons de FOMO, amb els seus diferents ritmes i caràcters, guiaran els visuals a través de canvis estètics, des de moments surrealistes fins a moments abstractes i naturalistes, garantint que cap espectador quedi indiferent. L'art digital i la música es combinen en aquest espectacle, oferint una experiència única i inoblidable que reflecteix la genialitat de Triquell. No us perdeu aquesta oportunitat de ser part d'un esdeveniment artístic extraordinari.0 comments
bottom of page