top of page

Un exconcursant de 'La isla de las tentaciones', condemnat per pegar a la parella i acusat de violar una menor

Updated: Jan 12

Un temptador de la quarta temporada de La isla de las tentaciones està condemnat per haver maltractat la seva exparella i està acusat de violar una menor. 


El novembre de 2023, l'exconcursant del reality de Telecinco Suso Olivares va ser condemnat en ferm després de reconèixer que havia maltractat la seva parella, Paola López, i amb qui tenen un fill en comú. La model el va denunciar, però va retirar la denúncia a l'últim moment i es va arxivar el procediment. Tot i això, un jutjat de Telde, a Gran Canària, el va condemnar el 6 de novembre per un delicte de maltractament en l'àmbit familiar, segons informa 20Minutos.


Segons Canarias7, que ha tingut accés a la sentència, l'extemptador va reconèixer que, durant una discussió amb la seva parella el 3 de novembre, li va clavar diversos cops a l'esquena en diverses ocasions, tot i que "no li va ocasionar cap lesió".


La Fiscalia li demanava 57 dies de treballs comunitaris, però el jutjat li ha rebaixat la condemna a 38 dies i a una ordre d'allunyament de la víctima durant vuit mesos. Segons hauria denunciat ella mateixa, Suso Olivares hauria incomplert aquesta última.


També ho ha denunciat a les xarxes

Paola López ha volgut obrir-se amb els seus seguidors i, amb dues publicacions i llegint un text, ha explicat el que ha viscut durant la seva relació amb l'exconcursant.


Reconeix haver patit "maltractament psicològic i físic" per part de la seva exparella i pare del seu fill. La model detalla que el maltractament, les amenaces i coaccions van començar l'abril de 2023, poc després del naixement del bebè; i afirma que ja anteriorment havia patit "humiliacions i faltes de respecte amb altres dones".


Acusat de violar una menor

Olivares s'enfronta ara una petició d'11 anys de presó per una presumpta violació a una menor d'edat que hauria fet abans de la gravació del programa de Mediaset.


Segons recullen alguns mitjans, el canari hauria agredit sexualment una noia holandesa de 17 anys el 2018, al bar musical Energy, ubicat al centre comercial Puerto Rico. Aquesta causa judicial ja l'arrossegava quan va viatjar a República Dominicana per participar com a temptador a La isla de las tentaciones, en l'edició que es va emetre entre el 2021 i el 2022.


Suso Olivares es va fer conegut per convertir-se en el solter favorit de Rosario Matew, però la seva relació no va prosperar fora del programa i el canari va començar una relació amb la model, amb qui ha tingut un fill a principis de 2023.

Aquesta notícia ha estat extreta del portal de notícies RAC1

0 comments

コメント


bottom of page