top of page

Una Mirada Multidisciplinària Cap al Futur de les Arts


El festival Terrats en Cultura, un esdeveniment esperat amb fervor pels amants de les arts escèniques i la música, torna a omplir els terrats de la ciutat amb una proposta vibrants i diversa. Amb dates que s'estenen des de l'1 de juny fins al 27 de juliol, i amb una prèvia els passats 18 i 19 d’abril, aquesta edició promet ser una experiència inoblidable per als qui s'apropin a gaudir-ne.


Amb una combinació de 5 propostes musicals i 10 d'arts escèniques, el festival es consolida com un referent en l'escena cultural de la ciutat. Aquest any, els espectadors tindran l'oportunitat de gaudir d'una amalgama d'espectacles que inclouen música, teatre, dansa, humor i poesia, tot presentat en un format íntim i proper.


Les propostes d'aquesta edició prometen captivar els espectadors amb la seva diversitat i qualitat artística. Destaquen peces com ‘Jo soc d’aquí’ de la companyia de dansa Roseland, ‘L’enterrador’ de Gerard Vázquez i Pepe Zapata, ‘El monte de los olivos’ de Juan Carlos Lérida amb la col·laboració de Niño de Elche i ‘Títuba, bruixa, negra i ramera’ de Denise Duncan.


Una de les novetats més emocionants d'aquest any és la imatge del festival, creada per l'eminent artista Pep Martí Puig. El cartell, fruit de la segona convocatòria per a joves talents del món del disseny, captura l'essència de Terrats en Cultura amb una representació gràfica evocadora i contemporània.


El compromís del festival amb la sostenibilitat i la cohesió ciutadana es reflecteix en la seva missió de reivindicar els terrats com a espais culturals vius i essencials per al futur de la ciutat. Amb una programació que aposta per la innovació i la proximitat, Terrats en Cultura ofereix una oportunitat única de descobrir noves propostes artístiques i consolidar-se com una porta d'entrada al món de les arts escèniques i la música.


Amb entrades posades a la venda a partir d'avui, dimarts 30 d’abril, els aficionats tenen l'oportunitat de reservar el seu lloc a aquesta experiència única. Amb descomptes per a compres anticipades fins al 30 de maig, l'entrada al món de Terrats en Cultura és més accessible que mai. No deixis passar aquesta oportunitat de ser part d'un festival que captura l'essència de la cultura contemporània amb brillantor i creativitat.

0 comments
bottom of page