top of page

ÍSTER llança "Cíclica": Un viatge musical cap a la connexió interior

ÍSTER, el talent emergent de la escena musical, ha desvetllat el seu últim senzill, titulat “Cíclica”, una obra que no només captiva amb la seva música, sinó que també ofereix una profunda reflexió sobre la connexió amb el propi cos i les seves fases. En aquesta nova peça, ÍSTER no només ens impulsa a reflexionar sobre la importància de l'acceptació personal, sinó que també ens convida a abraçar les diferents etapes del cicle menstrual com a fonts de saviesa i connexió amb nosaltres mateixes.


“Cíclica” és més que una cançó; és un recordatori de la necessitat d'escoltar-nos a nosaltres mateixos i d'honrar les nostres necessitats físiques i emocionals en un món que sovint tendeix a passar per alt aquesta riquesa de les nostres experiències individuals. Amb una lletra franca i emotiva, la cançó ens submergeix en un viatge d'introspecció, recordant-nos que cadascuna de les nostres fases menstruals ofereix una oportunitat única de connexió amb nosaltres mateixes i de trobar equilibri interior.


A més, “Cíclica” marca el començament d'una nova etapa per a ÍSTER, qui decideix explorar noves sonoritats i un estil musical fresc i eclèctic. Inspirada en la rica cultura del reggae i el soundsystem, ÍSTER fusiona aquestes influències amb el seu propi toc personal, integrant elements del pop i la música electrònica per crear una proposta sonora única i captivadora que promet conquistar els oïdors més exigents.



0 comments
bottom of page