top of page

Buhos estrenen ‘T’he trobat a faltar’


La cançó que tothom canta al País Basc arriba aquest Nadal a Catalunya de la mà dels Buhos. Les reproduccions del tema “Zurekin Batera” a Spotify es compten per milions i s’ha convertit en un himne. Ara podrem gaudir-lo en català convertit en “T’he trobat a faltar” gràcies a l’adaptació de la lletra que n’ha fet Guillem Solé.


A més, Íñigo Etxezarreta, cantant dels bascos Pol Tor Sarmiento, canta per primera vegada en català al costat de Solé una cançó sentida, tendre i emocional molt diferent als èxits festius de les aus més nocturnes de la música catalana.


Amb l’adaptació de Zurekin Batera, Buhos ha volgut fugir de les lletres que parlen de la pandèmia i apuntar cap a l’esperança del camí de sortida, aquell que ens permetrà retrobar-nos amb les persones que estimem, abraçar-les de nou i poder-los dir que els hem trobat a faltar.


A més, el grup català ha fet una crida per xarxes socials on s’hi han apuntat més de 200 persones a cantar la tornada de “T’he trobat a faltar”. D’aquestes se’n farà una selecció que es podrà veure i escoltar ben aviat a les xarxes del grup.


0 comments

Comments


bottom of page