top of page

Dua Lipa deslliga la febre musical amb 'Training Season'


La icònica cantant Dua Lipa continua deixant a tots bocabadats amb els seus recents moviments en l'escena musical. Després de captivar al món amb la seva participació en la banda sonora de Barbie i de destacar en esdeveniments de la indústria com els Critics Choice Awards i els Globus d'Or, l'artista britànica es prepara per a un 2024 ple d'èxits, amb la seva participació confirmada en els Premis Grammy i els Brit Awards.


Però això no és tot. El 24 de gener, Dua Lipa va sorprendre els seus seguidors en llançar un avançament d'una cançó encara sense nom a través d'un emocionant vídeo de 10 segons en el seu perfil de WhatsApp, deixant a tots ansiosos per mes. I l'espera ha acabat, ja que l'estrella del pop ha revelat que el seu pròxim senzill es diu "Training Season" i estarà disponible a partir del 15 de febrer a les 00.00 hores en totes les plataformes en línia.



Per a augmentar l'emoció, Dua Lipa ha compartit fragments de "Training Season" en les seves històries d'Instagram, prometent que aquesta melodia serà difícil de treure dels nostres caps. Aquest nou senzill se suma com la segona cançó del seu tercer àlbum d'estudi, successor de l'aclamat "Future Nostàlgia".



En una entrevista exclusiva amb Rolling Stone, Dua Lipa va revelar detalls sucosos sobre el seu pròxim àlbum. Va confirmar que constarà d'onze cançons, inspirades en grups emblemàtics dels anys 80 com Primal Scream o Massive Attack. L'àlbum serà un homenatge a la cultura rave del Regne Unit, fusionant melodies i sons del pop psicodèlic.


Recentment, la diva va compartir imatges dels seus assajos per als Grammy, revelant pistes sobre la seva actuació. Mentre "Houdini" està confirmada, el misteriós "Track 1 -----" genera especulacions i anticipació. Podria ser la revelació en viu de "Training Season"? Els fans estan ansiosos per descobrir-ho en la gran nit. Dua Lipa continua mantenint a la indústria en suspens, assegurant-se que el 2024 sigui un altre any inoblidable en la seva carrera meteòrica.



En conclusió, Dua Lipa continua marcant fites impressionants en la seva carrera musical. El seu recent assoliment de superar els 3 bilions de visualitzacions en YouTube amb el videoclip de "New Rules" és simplement extraordinari. No sols demostra la qualitat atemporal de la seva música, sinó també la connexió duradora que té amb la seva audiència global.


És notable destacar que "New Rules" no sols és la seva única cançó a aconseguir aquesta xifra estel·lar, sinó que també va ser l'artista més jove a aconseguir superar el bilió de visites en 2018, demostrant el seu impacte i rellevància en l'escena musical des de primerenca edat.



Amb més de 2.000 milions d'escoltes en plataformes digitals, Dua Lipa continua consolidant-se com una força imparable en la indústria. La seva habilitat per a crear música que ressona amb milions de persones a tot el món és admirable, i aquesta nova fita és només un testimoniatge més de la seva impressionant carrera.


Felicitem a Dua Lipa per aquest assoliment monumental i esperem amb entusiasme el seu pròxim single "Training Season" i el llançament del seu tercer àlbum d'estudi. Sens dubte, el 2024 es presenta com un altre any ple d'èxits per a aquesta talentosa i carismàtica artista.



0 comments
bottom of page