top of page

Dua Lipa revela detalls sobre el seu proper àlbum en una entrevista a Rolling Stone


Introducció:

En una recent entrevista exclusiva amb la revista Rolling Stone, Dua Lipa s'obre sobre la seva vida en aquest moment de transició. Als seus 28 anys, l'estrella del pop i amant de l'astrologia ens porta en un viatge a través dels canvis significatius que ha experimentat, tant en la seva vida personal com en la seva carrera. Des del final d'una relació fins a la seva incursió en el món de les cites, Lipa comparteix detalls íntims sobre el seu esperat tercer àlbum, que està programat per llançar-se a finals d'aquest any. Això és el què hem pogut extreure


Una ullada a la vida actual de Dua:

L'entrevista es porta a terme al pati de Gjelina, un popular restaurant a Venice Beach, on Dua Lipa reflexiona sobre el seu recent senzill, 'Houdini', i les sorpreses de les nominacions als Grammy. Entre rialles, revela detalls sobre la seva arribada a Los Angeles, influències culturals albaneses i la connexió amb la sèrie Californication.


El procés creatiu del nou àlbum:

Dua Lipa comparteix com ha estat treballant incansablement en el seu pròxim àlbum, apodat DL3 pels seus fans. Tot i que encara no revela el títol, avança que aquest àlbum és un homenatge a la cultura rave del Regne Unit amb tocs de pop psicodèlic. L'estètica de l'àlbum reflecteix un canvi notable, allunyant-se del glamur cap a la despreocupació del britpop, inspirat en artistes com Oasis i Blur. La cantant revela detalls exclusius sobre el següent àlbum, programat per llançar-se a finals d'aquest any. Des del llançament del neo-psicodèlic senzill 'Houdini' fins a les sorprenents nominacions als Grammy, Lipa comparteix com ha canalitzat les seves experiències personals, inclosa la fi d'una relació i la seva incursió en el món de les cites, a la seva música.


Descobriments personals i transformacions:

Enmig de moments gloriosos, Dua Lipa ha estat explorant facetes inexplorades de si mateixa. Des de tallar llaços amb el seu representant d'una dècada fins a recuperar els drets de la seva música, l'artista ha sembrat el terreny per a nous projectes, com ara el seu butlletí Service95 i papers en pel·lícules. Ens submergim en la història de l'adolescent audaç que, als 15 anys, va convèncer la seva família per tornar a Londres i perseguir el seu somni musical.


L'èxit continu de Dua Lipa:

Des del llançament del seu àlbum debut el 2017 fins al ressorgiment de la música disco amb Future Nostalgia el 2020, Dua Lipa ha experimentat un ascens meteòric a l'escena musical. Amb èxits com 'New Rules' i un Grammy a la Millor Artista Revelació, s'ha convertit en la veu audaç que desafia la incertesa.


La inspiració musical i col·laboracions:

El nou àlbum de Dua Lipa s'inspira en la cultura dels clubs anglesos i la despreocupació que experimenta a la pista de ball. Col·laboradors com A.G. Cook l'han ajudada a alliberar aquesta energia, resultat en un so pop ballable ple de confiança i enginyoses lletres.


Cançons que expliquen històries:

Dua Lipa descriu l'àlbum com una col·lecció de cançons que expliquen històries de la seva vida i experiències personals. Des de divertides escenes a discoteques fins a moments més íntims d'optimisme i esperança, cada cançó promet submergir els oients en un viatge emocional. Tot i que no hi ha balades aclaparadores, hi ha una semibalada que floreix en un moment a l'estil de Carole King i Fleetwood Mac, afegint una capa addicional de diversitat a l'àlbum.


Procés creatiu detallat i metòdic:

El procés creatiu de Dua Lipa ha estat meticulós i detallat. La cantant és coneguda per ser una editora minuciosa, perfeccionant cada línia fins a aconseguir l'excel·lència. El senzill principal, 'Houdini', va trigar mesos a assolir la perfecció, destacant la dedicació i l'esforç invertit per oferir als fans un producte que va més enllà de les expectatives.Recepció dels cCol·laboradors i expectatives superades:

Els col·laboradors de Dua Lipa han elogiat la química i la cohesió obtingudes a l'àlbum. L'artista s'ha guanyat l'admiració pel seu enfocament ambiciós i precís, portant els col·laboradors a preguntar-se si el que estaven assolint era realment possible. L'atenció minuciosa a cada detall i la insistència en l'excel·lència han portat a un resultat que ha superat les expectatives, convertint-lo en un punt àlgid en la carrera de Dua Lipa.


Reaccions de Dua Lipa davant la crítica i la resposta dels fans:

Amb la seva ànima i cor dedicats a l'àlbum, Dua Lipa ha expressat el seu desig que les persones percebin el canvi sonor i reconeguin la diferència. Revela que, tot i que li importa l'opinió dels crítics, la seva veritable motivació rau en la resposta dels seus fans. La longevitat de les seves cançons i la connexió amb la seva audiència són les veritables victòries que persegueix.


Nous horitzons:

A més de la música, Dua Lipa s'aventura en nous territoris, des del seu butlletí Service95 fins a la seva incursió al cinema amb la pel·lícula "Argylle", on interpreta a una espia. La cantant també comparteix els seus somnis de mudar-se fora del Regne Unit, possiblement a llocs com Barcelona, Madrid, París o Ciutat de Mèxic, mentre aprèn múltiples idiomes.Conclusió:

Dua Lipa es prepara per llançar el seu tercer àlbum, un testimoni del seu creixement personal i creatiu. Des de l'estudi fins a l'escenari i ara la pantalla gran, la diva del pop continua desafiant expectatives i oferint als seus fans una experiència única. Amb un enfocament lleuger cap al futur, Dua Lipa promet un viatge musical que capturarà l'essència de la joventut i la llibertat.

0 comments
bottom of page