top of page

Dua Lipa revela com conquistar-la a "Training Season"

Aquest divendres ha marcat l'arribada del tan esperat senzill "Training Season" de Dua Lipa, el segon avançament del seu proper àlbum, successor de "Houdini". L'artista britànica va presentar la cançó en directe durant la gala dels Premis Grammy, on va tenir l'honor d'obrir la cerimònia amb els seus dos nous senzills.


En una entrevista recent, Dua Lipa va compartir la inspiració darrere de "Training Season", qualificant-ho com un manual de conquesta propi. La cançó sorgeix del seu enuig per dirigir les relacions i la necessitat de créixer com a individu a partir de les experiències viscudes.

"En algun moment deixes de buscar aprenents i et fas més interessant en trobar algú que està al teu mateix punt"

va expressar la cantant de 28 anys.


El videoclip, dirigit per Vincent Haycock, mostra a Dua immersa en una situació abrumadora i caòtica, envoltada d'homes que la miren però no la veuen veritablement. El seu rostre reflexa l'enuig i cansament esmentats a l'entrevista, i en la lletra de la cançó, Dua canta sobre la necessitat d'algú que la abraci profundament i sàpiga prendre el control quan és vulnerable.

El vídeo és també un festí de referències a la seva vida amorosa, amb petits clins d'ull a relacions passades.


Anwar Hadid, la relació més coneguda i duradora de Dua Lipa, va arribar al seu final al novembre de 2021 a causa de "incompatibilitats" en horaris i compromisos professionals.


Romain Gravas, amb qui va estar sis mesos, també va deixar la seva empremta en el videoclip, decorant la cafeteria on pren el te amb elements similars als de casa seva.


Noah Trevor, amb qui es va veure en actitud romàntica a Nova York al 2022, també té el seu espai al vídeo, destacant la mateixa jaqueta que va portar en una de les seves cites.


L'inici del videoclip incorpora gravacions de veus masculines, representant les excuses i disculpes que Dua ha hagut de fer front en les seves desil·lusions amoroses.

Dua Lipa va explicar que va escriure "Training Season" després d'una sèrie de desenganys amorosos. La cançó es presenta com un decàleg de conquesta i creixement personal, destacant la necessitat d'algú compromès que pugui fer front als seus moments de vulnerabilitat.


Amb una lletra que qüestiona l'autenticitat de les persones en la seva vida, Dua Lipa s'embarca en un nou capítol musical, explorant sons més ràpids i psicodèlics que prenen inspiració dels anys 60. Els fans poden esperar amb entusiasme el proper àlbum, que promet ser una experiència musical i emocionalment captivadora amb la col·laboració de talents com Kevin Parker, Tobias Jesso Jr, Caroline Ailin, Danny L Harle i la pròpia Dua Lipa.


0 comments

Comments


bottom of page