top of page

Julieta de gira amb “Tu Juru la Ju Tour 2024”

La cantant i compositora Julieta ha deixat a tots els seus fans amb la boca oberta aquest dilluns a les 7 de la tarda amb un anunci sorprenent: la seva tan esperada gira "Tu Juru la Ju Tour" 2024. Aquesta gira promet portar el seu esperit vibrant i la seva música enèrgica a ciutats de tot el país, començant el 30 de març a Alacant.


Amb la gira "Tu Juru la Ju Tour", Julieta planeja captivar els seus seguidors amb un espectacle en viu que no oblidaran mai. Des de Alacant, la gira es desplaçarà a través de diverses ciutats fins a finals de setembre, amb un concert final encara pendent d'anunciar-se, deixant als fans expectants per més detalls emocionants.


Però això no és tot. Durant els pròxims mesos, Julieta també es presentarà en alguns dels festivals de música més prestigiosos del país. Entre aquests es troben el Canet Rock, el Vida, el Primavera Sound, l'Ítaca, l'Strenes, l'Arenal Sound, el Share Festival, el Mad Cool i l'Acampada Jove. Aquesta és una oportunitat única per als fans de veure-la en acció i gaudir de la seva música en un entorn vibrants i ple d'energia.


Mentrestant, la música de Julieta continua dominant les llistes de èxits, amb cançons com 'Lokura' i, més recentment, la col·laboració amb Belén Aguilera a 'Thelma & Louise'. Amb el seu estil únic i la seva energia contagiosa, Julieta segueix demostrant per què és una de les artistes més emocionants i aclamades del moment.


Els fans de Julieta poden esperar una experiència musical inoblidable mentre ella porta la seva passió i el seu talent a cada escenari, deixant una empremta indeleble a cada ciutat i festival que visita. Per a tots els amants de la música, la gira "Tu Juru la Ju Tour" de Julieta és una cita obligada que no es poden perdre.0 comments

Comments


bottom of page