top of page

Tanquem temporada entrevistant Júlia Blum i Buhos

Updated: Jul 2, 2021La nova artista barcelonina de 24 anys de veu molt especial és la Júlia Blum. Després d'haver experimentat diversos anys en la música, decideix iniciar un nou rumb en la seva carrera musical sota aquest nom artístic. Encara guarda records de quan tenia 10 anys i s'apuntava als llibres de l'escola melodies que composava a classe de piano.

Ja d'adolescent, es va veure molt influenciada per bandes de Pop-rock americà i escrivia les seves pròpies lletres en anglès.

Actualment, sota el nom de Júlia Blum, comença una nova etapa en la qual vol fer-se un nom dins el panorama musical català. Comença el 2021 i així ho fa ella amb aquest pas endavant i publicant el seu primer senzill 'Ja saps com sóc', de la mà d'una artista emergent i amiga seva, la Sara Roy.

'Ja saps com sóc' és el primer tema que l'artista ha composat en català. Una cançó acompanyada d'un videoclip on les primeres notes sonen tímidament i, a mesura que anem entrant als primers minuts, el senzill ens ubica a un lloc molt proper i íntim per finalment, acabar creant una sensació èpica amb un conjunt de veus que acompanyen a les dues cantants.

El 7 de maig va presentar el seu últim senzill: 'Respira'. Una cançó que arriba amb els primers raigs de sol de l'estiu i ens convida a enlairar-nos i a sentir calma, com quan notes el sol a la pell després d’haver-te llençat a l’aigua freda del mar i saps que tot va bé i pots respirar en pau.

Més tard parlarem amb Guillem Solé, vocalista de Buhos, on el passat 6 de novembre de 2020 va veure la llum el nou disc de la formació: ´El dia de la victòria´. Un nou treball ple d´himnes que en menys d´un mes ha estat capaç de superar el milió i mig de reproduccions a Spotify. Un disc que compta amb les col·laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami i com no podia ser d ´una altra manera Stay Homas.Tot això i moltes sorpreses més el divendres 25 de juny a partir de les 17:30h a Radio Star Terrassa o en directe a la nostra pàgina web. Un programa presentat per Sergi Marzà

0 comments

Comments


bottom of page