top of page

Taylor Swift bateix rècords amb el seu nou àlbum "The Tortured Poets Department"

Taylor Swift continua reafirmant-se com l'artista femenina líder del moment, amb el seu últim àlbum "The Tortured Poets Department" arrasant a tot arreu. Amb la seva recent sortida al mercat, Swift ha assolit un èxit sense precedents, col·locant les 31 cançons del seu últim treball entre les 50 principals posicions a nivell global a Spotify.


El seu nou àlbum, que porta per títol "The Tortured Poets Department", ha aconseguit un nombre impressionant de reproduccions, superant la xifra rècord de 25 milions de reproduccions en tan sols un dia amb el senzill 'Fortnight'. Aquesta fita fa caure els rècords anteriorment ostentats per altres artistes, com Mariah Carey amb el seu èxit "All I Want For Christmas is You".


Amb un total de més de 313 milions de reproduccions en conjunt, el disc ha superat àmpliament els rècords anteriors establerts per la mateixa Taylor Swift amb el seu àlbum anterior, "Midnights", que havia aconseguit 186 milions de reproduccions.


No només els serveis de streaming han vist l'èxit aclaparador d'aquest àlbum, sinó que també s'espera que les vendes de les edicions físiques augmentin aquestes xifres encara més.


Amb l'arribada d'aquest nou àlbum, els fans i experts de la indústria musical es pregunten ara si Swift aconseguirà superar les impressionants 1,6 milions de còpies venudes de "Midnights". Algunes fonts ja especulen que "The Tortured Poets Department" podria superar les 2 milions d'unitats venudes, col·locant-lo com el tercer àlbum més venut en la història de la primera setmana de venda als Estats Units. Amb això, Taylor Swift continua demostrant que és una força imparable en la indústria musical mundial.



0 comments
bottom of page